Background Image

Schoonmaak / Reiniging

Een schone werkplek draagt bij aan de ideale werksfeer, een positieve uitstraling en een hygiënische omgeving. We leveren al 40 jaar alle mogelijke schoonmaakdiensten.

Lees meer

Vloer reiniging en onderhoud

Wij behandelen vele soorten harde en zachte vloeren waaronder: linoleum, marmoleum, PVC vloeren, tegels, natuursteen, tapijt (zowel hoog- als laagpolig) en parket.Iedere vloer vraagt om een specialistische manier van reinigen en onderhouden. Naast een hygiënisch uiterlijk zorgt het reinigen en onderhouden van uw vloer ook voor een langere levensduur.

Specialistisch vloer- onderhoud en reiniging

De vloeren van linoleum strippen en opnieuw polymeren zorgt ervoor dat deze helderder van kleur worden, ze krijgen een prachtige glans, en is harder waardoor er minder snel beschadigingen ontstaan. Ook harde vloeren dienen regelmatig worden onderhouden d.m.v. schrobzuigen. Regelmatig Uw vloeren onderhouden zorgt voor een geweldige uitstraling van uw pand en de beleving. Voor het onderhouden van uw vloeren dient u bij HDR te zijn.

Uiteraard ook voor dagelijks vloeren onderhoud kunt U bij ons terecht.

Vloeren: altijd schoon en verzorgd. Wie wilt dat nu niet?

Dagelijks onderhoud bepaalt echter hoe lang een vloer goed blijft. Altijd schone en verzorgde vloeren D.M.V. Smart Cleaning.

Trappenhuis Schoonmaak

Een trappenhuis schoonmaken is een dienst dat door woningcorporaties, VVE, flats, appartementen en bedrijven vaak wordt uitbesteed aan een schoonmaakbedrijf.

Lees meer

Facilitaire Diensten

Heeft u geen klusjesman in dienst maar wel (regelmatig) een klus? U kunt eenvoudig gebruik maken van de Facilitaire Diensten van HDR.

Lees meer

Glasbewassing

Hygiëne door Reiniging zorgt ervoor dat uw ramen glanzen, zowel de binnen- als buitenkant. Wij weten precies wat ons te doen staat en beschikken over hoogwaardig materialen en creëren: stralend schone ramen.

Lees meer

Tapijt reiniging

Vuil hoopt zich snel op in de vezels van een tapijt en laat zich moeilijk verwijderen. Enkele keren per week stofzuigen is meestal niet voldoende om uw tapijt op lange termijn

Lees meer

Hoge druk reiniging

Entrees, galerijen, beton, terrassen, opritten, gevels of gevelbeplating, HDR ontdoet het van mos ,Groene / Zwarte aanslag en alg aanslag. Maar  ook atmosferische verstoringen verwijderen van de meeste oppervlakte.

Lees meer