Background Image

Glasbewassing

Hygiëne door Reiniging zorgt ervoor dat uw ramen glanzen, zowel de binnen- als buitenkant. Wij weten precies wat ons te doen staat en beschikken over hoogwaardig materialen en creëren: stralend schone ramen.

ZEKERHEID ÉN KWALITEIT

Het schoonmaken van uw ramen en kozijnen is een vak apart. Onze glazenwassers lappen uw ramen, reinigen uw kozijnen en wassen zelfs grootschalige glazen objecten. Onze medewerkers leveren hoogstaande kwaliteit. Daarnaast beschikken ze voor elke klus over hoogwaardig materiaal, dat naast kwaliteit ook voor zekerheid zorgt. Bent u op zoek naar een glazenwasser in Kennemerland? Neem dan contact met ons op.

Hygiëne door Reiniging Glas-bewassing Kennemerland en omgeving

Glazenwasser HDR is gevestigd in Haarlem. Wij werken in een straal van 25 kilometer rondom onze vestigingen in Haarlem. Bent u  op zoek naar een Glazenwasser in Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, IJmuiden, Zandvoort, Zwanenburg en omstreken? Dan kunt u bij ons terecht. Wij leveren kwalitatief hoogwaardig maatwerk tegen scherpe prijzen. Naast glas-bewassing leveren wij ook facilitaire diensten, specialistische reiniging en schoonmaakdiensten.