Background Image

Trappenhuis Schoonmaak

Een trappenhuis schoonmaken is een dienst dat door woningcorporaties, VVE, flats, appartementen en bedrijven vaak wordt uitbesteed aan een schoonmaakbedrijf.

Het is van groot belang dat het trappenhuis goed onderhouden en schoongemaakt wordt om ervoor te zorgen dat deze zo lang mogelijk behouden blijft.

Een trappenhuis is een ruimte waar in principe iedereen die ergens moet zijn doorheen moet. Dit heeft als gevolg dat deze ruimte veel belopen wordt, en dus sneller vies wordt. Om ervoor te zorgen dat mensen een goede eerste indruk hebben van een gebouw, dient het trappenhuis er verzorgd en schoongemaakt uit te zien.

D.M.V. De Smart Cleaning Stair-well Methode zorgen wij voor stralend en schoon pand.

Stair-Well: Altijd schone en veilige trappenhuizen

Stair-Well is een methode om trappenhuizen schoon te maken. Een trappenhuis is het visitekaartje van een gebouw. Het moet niet alleen schoon zijn, maar ook veilig, anders gaan de bewoners klagen. De problematiek die hiermee gepaard gaat, komt u waarschijnlijk bekend voor. Graag nodigen we u uit om te laten zien welke oplossing Hygiëne door Reiniging met de Stair-Well methode U te bieden heeft en wat de voordelen van deze methode zijn die onze klanten ervaren.

Wanneer u op zoek bent naar een geschikt schoonmaakbedrijf die dit voor u kan verrichten, kunt u contact opnemen met HDR. Vraag advies op maat aan, middels een vrijblijvende offerte.

Bel:06- 38 40 53 33 of vul het offerteformulier in. Wij komen graag met u in contact betreft de mogelijkheden voor trappenhuis schoonmaak.